test

Forzab by Sweden

Två modeller. Samma grundtanke. Samma kvalitet

Tillverkas i Sverige för Nordiska förhållanden helt efter dina önskemål.

Forzab Classic med sin karaktäristiska runda nos är den exklusivare (vi brukar beteckna den som hästtransporternas Rolls-Royce) den byggs helt i aluminium med totalvikt på upp till 2600 kg. Forzab Classic finns dessutom som XL och XXL med totalvikt upp till 3500 kg. Forzab Classic lackeras i valfri kulör utan kostnad och det är du som kund som väljer.

Den för 2017 nya Forzab Futuro modellen är en vidareutveckling av bästsäljarna Boj Bravo och Forzab Cavallo, Forzab Futuro har väggar av väder- beständig och stryktålig aluminiumförstärkt sandwich-plast och erbjuder lastvikt på 1785 kg vid en totalvikt på 2600 kg. Tjänstevikten är extremt låg 805 kg

Säkerhet och komfort

Forzab är marknadens enda trailer med innerbakdörrar som standard. Det är en säkerhetslösning som introducerades redan 1996 och som blivit ett signum för Boj/Forzab trailers. Förutom en avstressa säker lastning ger det även ett personskydd mot bakut-spark vid lastning.

Den utifrån fällbara säkerhetsbommen är en originaluppfinning som introducerades redan 1972 i Boj trailers, liksom den lätt uppfällbara fjädrade aluminium bakrampen som även finns delad s.k. stepup.

Alla beslag, luckor och lås tål ett nordiskt klimat. Regn, frost, stänkande frusen slask från dragbilen – inget får påverka funktionen.

Vagnarna kan spolas rena med högtryck – utvändigt såväl som invändigt.

Bra innerbelysning, ytterbelysning och el med 13 polig koppling

5 mm massivt aluminiumgolv 15 års garanti
Det urin- och saltvattensbeständiga aluminium golvet är i princip outslitligt och har funnits i Boj Classic sedan 1972. Ytan beläggs med halksäkert gummi som enkelt kan punktrepareras av ägaren.

Säkerhetstak i glasfiber med ingjutna stört bågar.
Både Classic och Futuro är fullt utrustade med bl.a. rostfri inredning och innerbakdörrar vid leverans.

Det finns INGEN aspekt inom säkerhet och komfort som vi inte behandlat och inget är lämnat åt slumpen eller slopats för att pressa ned priset.

Forzab Futuro

Läs mer

forzab1-300x174

Forzab Classic

Läs mer

Forzab Classic XL och XXL

Läs mer

home01

Forzab

Forzab by Sweden har två modellprogram: Forzab Futuro och Forzab Classic. Nya Forzab Futuro SEH som är fortsättningen på Bravo/Cavallo nu med väggar av aluminiumförstärkt sandwichplast byggd på en väl beprövad konstruktion.

Forzab Classic byggs helt i aluminium och har den typiska rundade nosen, här kan du få trailern lackerad i din favoritfärg.

Läs mer

home02

Thiel

Thiel hästtransporter är 100% tysktillverkade och är unika med sitt Alu/kompositgolv med 15 års garanti.

Vi är stolta att Thiel har givit oss förtroende att vara importör/generalagent för Skandinavien

Läs mer

home03

XTREME CARGO B-KORTLASTBIL

Med sin moderna konstruktion, höga utrustningsnivå kan du köra två hästar lagligt med B-körkort och lastvikt upp till 1250kg.

Läs mer

Begagnat

Vill du vara först med att få information när vi får in en begagnad transport?

Läs mer