test

Strömsholmsbilen

Fyra modeller för olika behov
Marknadens högsta lastvikt i en modern förpackning

Med sin moderna konstruktion, höga utrustningsnivå och lastvikt på upp till 1300 kg (Max Load standardmodellen) är Strömsholmsbilen unik som hästlastbil för B-körkort. Chassit ger en personbilslik komfort. Hästdelen är helt integrered i bilen och skapar en tilltalande helhet. Nya Strömsholmsbilen har ett större förarutrymme än sin föregångare, mer plats för bagage och även en större justermån för stolarna.

Tack vare det självbärande chassiet får bilen en lägre tyngdpunkt och därmed en högre stabilitet och säkerhet under färd. Med lägre luftmotstånd, moderna dieselmotorer och en tjänstevikt som är lägre än konkurrenterna blir bränsleförbrukningen lägre.

Strömsholmsbilen har en hög utrustningsnivå. Utrustning som normalt är tillval hos konkurrerande märken är standard. Dieselvärmare till motorn, AC, aluminiumfälgar, takfläkt, kamerabevakning, backkamera, värme i förarsäte, värme i backspeglar, extra långa backspelar, hög justerbar mellanvägg i aluminium, yttre bom i aluminium är andra exempel på den höga utrustningsnivån som ökar säkerheten och komforten för dig och dina hästar.

Vi erbjuder fyra modeller.

Max_Load_2014_H_Bak_ppen

Strömsholmsbilen Max Load

Läs mer

XL_2015_SidoH_Diederiks

Strömsholmsbilen XL

Läs mer

Volume_2015_H_sida_stngd-300x199

Strömsholmsbilen Volume

Läs mer

CargoVolume_Hg_Bak

Strömsholmsbilen Cargo Volume

Läs mer

home01

Forzab

Forzab by Sweden har två modellprogram: Forzab Futuro och Forzab Classic. Nya Forzab Futuro SEH som är fortsättningen på Bravo/Cavallo nu med väggar av aluminiumförstärkt sandwichplast byggd på en väl beprövad konstruktion.

Forzab Classic byggs helt i aluminium och har den typiska rundade nosen, här kan du få trailern lackerad i din favoritfärg.

Läs mer

home02

Thiel

Thiel hästtransporter är 100% tysktillverkade och är unika med sitt Alu/kompositgolv med 15 års garanti.

Vi är stolta att Thiel har givit oss förtroende att vara importör/generalagent för Skandinavien

Läs mer

home03

XTREME CARGO B-KORTLASTBIL

Med sin moderna konstruktion, höga utrustningsnivå kan du köra två hästar lagligt med B-körkort och lastvikt upp till 1250kg.

Läs mer

Begagnat

Vill du vara först med att få information när vi får in en begagnad transport?

Läs mer